Voeten verdienen alle aandacht! Ze dragen ons een leven lang en brengen ons waar we maar willen.

Welkom op mijn website!

GRAAG WIL IK MIJ AAN U VOORSTELLEN.

Mijn naam is Sandra de Jong en ik ben sinds 2005 gediplomeerd pedicure. Mijn werk doe ik met passie, vooral het contact met verschillende mensen vind ik bijzonder. Voeten vind ik interessant, omdat ze nl. iets van ons laten zien. Je voeten staan aan de basis van je gezondheid, ze hebben meer invloed op je algehele conditie en functioneren dan je zou denken. Des te belangrijker dus dat je voeten regelmatig een pedicure behandeling ondergaan en daarnaast is wat extra verzorging door Uzelf ook van belang.

In november 2007 ben ik naar Maassluis verhuisd waar ik een pedicurepraktijk begonnen ben. Ik werk zowel in mijn praktijk aan huis, in een verpleeghuis en in een woonvoorziening.

In januari 2015 heb ik mijn diploma 'medisch pedicure' behaald. U kunt bij mij terecht voor alle zogeheten risicovoeten, deze kunnen o.a. ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Verder werk ik naast mijn pedicure werkzaamheden als voetreflex masseur.

Op deze website vindt U informatie over voeten en andere zaken rondom mijn vak.

Ik ben pas tevreden als U het bent!

Ik verwelkom U graag in mijn praktijk.

Sandra

Contact opnemen

in verpleeghuis de Tweemaster

Mijn expertises

Ruim 15 jaar werk ik als gediplomeerd pedicure, ben ik lid van de brancheorganisatie ProVoet en aangesloten bij Procert.  Na de basis pedicure opleiding ben ik verder gespecialiseerd tot medisch pedicure.

De onderstaande gespecialiseerde behandelingen kan ik U aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik heb kennis van het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

soorten reuma

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van deze ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de zorgverzekering.

podotherapie-diabetes

Persoonlijke voetverzorging cosmetisch (basis)

Heeft U geen specifieke voetklachten of vind U het lastig om zelf uw nagels te knippen, dan kunt U bij mij terecht voor een pedicure behandeling. Ook kan ik uw nagels lakken. 

 

plaatje 1

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.