- Privacy beleid - AVG

Privacy policy

Sinds 25 mei 2018 zijn alle bedrijven die omgaan met persoonsgegevens verplicht te voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving AVG die van kracht is. Bij uw bezoek aan mijn praktijk, PediCure You, overhandig ik U een formulier, waarin ik uw toestemming vraag om voor het volgende te tekenen:

  1. uw persoonsgegevens die nodig zijn om een afspraak te maken.
  2. het bijhouden van uw persoonlijke klantenkaart.
  3. facturen aan te maken in mijn administratie programma.

Ook heb ik een officiele AVG registratie via Provoet, de branche organisatie, Peicure You Maassluisontvangen, zodat ik kan aantonen dat ik voldoe aan de vereiste voorwaarden van de nieuwe wet. Alle gegevens staan achter een wachtwoord en firewall. Zonder uw toestemming van uw persoonsgegevens is het maken van een afspraak in mijn agenda niet meer mogelijk.

Voor meer informatie kunt U terecht op onderstaande link.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europeseprivacywetgeving/algemene-informatie-avg

Medisch pedicure praktijk, PediCure You, heeft de AVG verklaring in haar bezit. PediCure You zal al het mogelijke doen om uw privacy als client te waarborgen. Dit betekent:

  1. Beveiliging van uw persoons gegevens.
  2. Toestemming van de client om gegevens te mogen noteren.
  3. Podofile computerprogramma is voorzien van een optimale beveiliging.
  4. PediCure You is verplicht tot geheimhouding en houdt zicht hier aan.

Met het formulier dat ik U geef,  vraag ik U om voor toestemming te ondertekenen. De gegevens worden volgens de wettelijke bepaling bewaard, dat betekent voor de administratie 7 jaar en gegevens over de gezondheid 15 jaar.